Hvordan zoomer jeg ind eller ud på søkortet?

For at zoome på søkortet kan du bruge tommelfinger og pegefinger. Ved at trække fingrene mod hinanden zoomer du ud, og ved at trække dem fra hinanden zoomer du ind. Hvis du finder dette svært, følg i stedet trinene nedenfor.

1. Gå til fanen “Planlæg” hvis du skal planlægge en rute, eller gå til “Naviger” hvis du er på havet og sejler med eller uden rute.

2. I nederste højre hjørne, klik på (+) for at zoome ind og (-) for at zoome ud.

3. Søkortet justeres, så din nuværende position er i midten af skærmen.