Hvordan feilrapporterer jeg en septiktanktømmestasjon?

Hvis du oppdager at en septiktanktømmestasjon ikke fungerer, kan du rapportere dette i Skippos app. For å rapportere, følg disse trinnene:

1. Gå til fanen “Planlegg”.

2. Søk etter stedet på sjøkartet ved å bruke fritt søk eller filtrering.

3. For å få opp informasjon om stedet, klikk på ikonet for septiktanktømmestasjon på sjøkartet.

4. For å lese mer informasjon om stedet, sveip oppover og scroll deretter nedover til knappene “Fungerer” og “Fungerer ikke”.

5. Klikk på knappen “Fungerer ikke” hvis du vil feilrapportere. Klikk gjerne på knappen “Fungerer” hvis septiktanktømmestasjonen fungerer for å hjelpe andre på sjøen.

6. Bekreft ved å klikke på knappen “Send inn”.