Hvordan fjerner jeg en stjerne på en båt som er favorittmerket?

For å fjerne en stjerne på en båt som du tidligere har markert som en favoritt i Skippo-appen, kan du følge disse trinnene: Åpne Kartinnstillinger: Start med å gå inn i appens meny og velg "Kartinnstillinger" for å tilpasse hva som vises på kartet. Gå til Andre båter (inkl. AIS): Innenfor kartinnstillingene, se etter og velg alternativet "Andre båter (inkl. AIS)" for å vise andre båter som er synlige på kartet, inkludert de med AIS-signaler. Søk etter Båten: Bruk søkefunksjonen under "Søk andre båter" for å finne båten du tidligere har markert som favoritt. Fjern Favoritt: Når du har funnet båten som er markert som favoritt, klikk på den lille stjernen som er knyttet til båten. Stjernen er fylt inn når båten er markert som en favoritt. Ved å klikke på stjernen igjen fjerner du markeringen av båten som favoritt. Bekreft Fjerning: Båten er korrekt fjernet som favoritt når stjernen ikke lenger er fylt inn. Dette indikerer at båten ikke lenger er en del av din favorittliste. Ved å følge disse trinnene kan du enkelt håndtere dine favorittmarkerte båter i Skippo-appen og organisere din liste over interessante eller viktige båter etter behov.