Hvordan fjerner jeg en båt som favorittmerket?

For å fjerne en favorittmerket båt, følg disse trinnene:

1. Gå til fanen “Mitt Skippo”.

2. Klikk på stjernen i menyen.

3. Båtene du følger er listet her og har til høyre en blå stjerne.

4. Klikk på den blå stjernen for å fjerne merkingen.

5. Søk etter en annen bruker, navn på båt, MMSI eller kallesignal.

6. Du kan direkte fra listen over søkeresultater klikke på stjernen for å lagre en båt som favoritt.

7. Hvis du vil ha mer informasjon om en båt før du lagrer den som favoritt, klikk på båtens navn.

8. Til slutt, klikk på stjernen øverst til høyre.

9. Når du går tilbake til profilen din “Mitt Skippo”, har du nå dine stjernemerkede båter i listen.

10. I fanen “Planlegg” under kartinnstillinger kan du filtrere ut for kun å se dine favoritter.

11. Velg å filtrere ved å klikke på “Mer” under “AIS & Skippo-båter”.

12. Når du har valgt hvilke båter du vil se på sjøkartet, klikk “Vis på kartet”.