Hvordan fungerer en auto-ruting?

Auto-ruting gjør det enkelt å planlegge din fremgang på vannet.

Velg Start og Mål:

Begynn med å markere et sted på kartet hvor du ønsker å starte ruten din. Det kan være din nåværende posisjon, et spesifikt sted eller din hjemmehavn. Deretter angir du ditt sluttmål. Opprett Rute:

Trykk på ""Opprett rute"" etter at du har markert ditt startpunkt og mål. Appen beregner automatisk den beste og raskeste ruten for deg basert på sjøkartdata og din båts spesifikasjoner. Båtinformasjon:

For å få en optimal rute, sørg for at båtinformasjonen din er korrekt fylt ut i appen. Dette inkluderer detaljer som båtens størrelse og dypgående, som påvirker hvilke ruter som er trygge og passende. Følg Ruten:

Når ruten er opprettet, vises den på kartet. Du kan nå enkelt følge den utstakede veien til ditt valgte mål. Husk alltid å være oppmerksom på dine omgivelser, selv når du bruker auto-ruting, da forholdene på vannet kan endre seg.