Hvordan oppretter jeg en autorute?

Automatisk ruteplanlegging gjør det enkelt å måle avstand og planlegge din ferd på vannet. Følg disse trinnene for å opprette en autorute:

1. Gå til fanen “Planlegg”.

2. Klikk på sjøkartet for å velge sluttpunkt.

3. Klikk på “Rutt hit”.

4. Velg deretter startpunkt. Dette kan du gjøre ved å søke fritt i søkefeltet, velge hjemmehavn, velge sted på sjøkartet eller velge din nåværende posisjon.

5. Klikk deretter på “Opprett autorute”.

6. Hvis du vil justere startpunktet, klikker du på det og holder inne mens du flytter punktet. Det samme gjelder for justering av sluttpunktet.

7. Du kan også legge til eller fjerne veipunkter langs ruten som autoruten tar hensyn til.

8. Når du er fornøyd med ruten, velg om du vil lagre ruten ved å klikke på “Lagre og lukk” eller om du vil starte navigasjonen ved å klikke “Start”.

For å enkelt opprette en optimal rute for deg og båten din, sørg for at båtens informasjon er korrekt utfylt i appen. Dette inkluderer detaljer som båtens høyde og dybde. For å oppdatere båtens informasjon, gå til “Båt” og klikk deretter på bildet av båten din. Der kan du sette inn alt fra navn, modell, mål, motor og forsikring.