Hvordan oppdateres drivstoffpriser på båttankstasjoner?

Drivstoffprisene på båttankstasjoner i Skippos app oppdateres av appens brukere. Hvis du besøker en båttankstasjon og oppdager at drivstoffprisene ikke stemmer overens med appen og prisen på pumpen, kan du enkelt oppdatere denne informasjonen direkte i appen.

Følg disse trinnene for å oppdatere drivstoffprisen i appen:

1. Gå til fanen "Planlegg".
  2. Søk etter båttankstasjonen i søkefeltet eller finn båttankstasjonen på sjøkartet.
  3. Hvis du ikke ser noen båttankstasjoner på sjøkartet, sjekk kartinnstillingene og forsikre deg om at du har interessepunkter og mer spesifikt "Båttankstasjoner" slått på.
  4. Klikk på det blå ikonet for båttankstasjonen for å få mer informasjon om båttankstasjonen.
  5. Klikk på knappen "Oppdater pris".
  6. Velg deretter om du vil oppdatere diesel- eller bensinprisen. Du kan velge å oppdatere begge. Lagre ved å klikke på "Lagre".

Godt jobbet! Nå har du oppdatert prisen på båttankstasjonen.