Hur uppdateras drivmedelspriser på sjömackar?

Drivmedelspriserna på sjömackar i Skippos app uppdateras av appens användare. Om du besöker en sjömack och märker att drivmedelspriserna inte stämmer med appen och priset på pumpen, kan du enkelt uppdatera denna information direkt i appen.

Följ dessa steg för att uppdatera drivmedelspriset i appen.

1. Gå till fliken “Planera”

2. Sök efter sjömacken i sökfältet eller leta upp sjömacken på sjökortet

3. Om du inte ser några sjömackar på sjökortet, kontrollera i kartinställningarna att du har intressepunkter och mer specifikt “Sjömackar” påslagna.

4. Klicka på den blåa ikonen för sjömacken för att få upp mer information om sjömacken.

5. Klicka på knappen “Uppdatera pris”

6. Välj sedan om du vill uppdatera diesel- eller bensinpriset. Du kan välja att uppdatera båda. Spara genom att klicka på “Spara”.

7. Bra jobbat! Nu har du uppdaterat priset på sjömacken.