Appen viser noen ganger feil posisjon. Hva skyldes dette?

Hvis Skippo-appen viser en feil posisjon, for eksempel at båten ser ut til å seile på land, kan dette skyldes problemer med GPS-signalet. Her er noen mulige årsaker til dette:

Svak eller Blokkert GPS-Signal:

Bygninger, høye trær, fjell eller til og med kraftige skyer kan noen ganger forstyrre eller blokkere GPS-signalet, noe som fører til mindre nøyaktig posisjonsinformasjon.

Tekniske Begrensninger:

GPS-teknologien har iboende begrensninger, og presisjonen kan variere. I visse situasjoner, spesielt i områder med dårlig satellittdekning, kan GPS-enheten slite med å få en nøyaktig posisjon.

Interferens:

Elektronisk interferens fra andre enheter om bord på båten eller i nærheten kan noen ganger påvirke GPS-mottakerens evne til å korrekt tolke signalene fra satellittene.

For å minimere disse problemene kan du:

Sørg for å ha fri sikt til himmelen for å forbedre mottakelsen.

Unngå å plassere GPS-enheten din nær store metallgjenstander eller elektroniske enheter som kan skape interferens.

Oppdater appen og enhetens operativsystem jevnlig for å dra nytte av de siste forbedringene og feilrettingene.

Hvis problemet vedvarer til tross for gode forhold, send inn en sak til vår kundestøtte for videre assistanse.