Hvordan endrer jeg innstillinger for kart og kartlag på sjøkartet?

For å endre kartet og for å slå kartlag av eller på, følg disse trinnene:

1. Åpne Skippos-appen.
  2. Gå til fanen "Planlegg" eller "Naviger".
  3. Klikk på den øverste mørkeblå knappen med lagikonet på høyre side.
  4. Her kan du justere innstillinger for kartet samt slå av eller på kartdetaljer som AIS & Skippo-båter, vind & vær, havner, interessepunkter og lagrede steder. Du kan også slå på eller av innstillinger som å holde skjermen våken, 3D-tilting av sjøkartet under navigasjon, vise zoom-knapper på sjøkartet og dele posisjonen din på kartet