Kuinka lataan alueita offline-navigointia varten?

Ladataksesi karttoja Skippo-sovellukseen offline-navigointia varten, noudata näitä yksinkertaisia ohjeita:

Avaa Päävalikko:

Käynnistä Skippo-sovellus laitteellasi ja siirry päävalikkoon. Tämä tehdään yleensä napauttamalla valikkoikonia, joka voi näyttää kolmelta viivalta, usein sijaitsee vasemmassa kulmassa. Valitse Offline-kartat:

Päävalikossa etsi ja valitse ""Offline-kartat""-vaihtoehto. Tämä on osio, jossa voit hallita ja luoda uusia offline-karttoja. Luo Uusi Offline-kartta:

Valitse vaihtoehto ""Luo uusi offline-kartta"" tai vastaava komento, joka vie sinut latausnäkymään. Valitse Haluttu Alue:

Kartalla merkitse alue, jonka haluat ladata offline-käyttöön. Tämä voidaan joskus tehdä piirtämällä laatikko tai säätämällä valinta-aluetta näytöllä. Huomioi Tallennustila:

Muista, että suuret alueet tai korkearesoluutioiset kartat voivat viedä merkittävästi tallennustilaa laitteeltasi. Yritä siksi ladata vain se alue, jota todella tarvitset. Aloita Lataus:

Kun olet valinnut halutun alueen, vahvista valintasi ja aloita lataus. Kartta-alueen koosta ja internet-yhteydestäsi riippuen tämä voi kestää muutaman minuutin. Käytä Karttoja Offline-tilassa:

Kun lataus on valmis, valitut kartat ovat käytettävissä offline-tilassa. Voit nyt navigoida ladatussa alueessa ilman aktiivista internet-yhteyttä. Muista säännöllisesti päivittää offline-karttasi varmistaaksesi, että sinulla on saatavilla uusimmat tiedot. Jos et enää tarvitse tiettyjä offline-karttoja tai tarvitset vapauttaa tallennustilaa, voit myös poistaa nämä kartat laitteeltasi saman valikon kautta.