Kuinka lataan kaavioita offline-tilassa navigointia varten?

Voit tallentaa karttoja offline-navigointia varten noudattamalla alla olevia ohjeita.

1. Siirry "Suunnitelma"-välilehteen

2. Avaa karttaasetukset

3. Napsauta oikeassa yläkulmassa "Offline-kartat"

4. Napsauta "Luo uusi offline-kartta" -painiketta.

5. Lähennä tai loitonna. Valitse korostetusta neliöstä alue, jonka haluat ladata.

6. Napsauta "Lataa kartta" -painiketta. Suurilla alueilla ja suurilla tiedostoilla karttojen lataaminen kestää kauemmin.

7. Kun kartta on ladattu, voit antaa kartalle nimen, muokata karttaa tai poistaa, jos kadut sitä.

8. Kun olet valmis, napsauta "Valmis" tallentaaksesi.

Huomaa, että suurten offline-karttojen lataaminen voi vaatia paljon tallennustilaa laitteellasi. Viitteeksi: 5 merimailia kattava kartta voi viedä noin 25 Mt tilaa. 10 merimailia kattava kartta vie noin 100 Mt tilaa.

Suosittelemme siksi lataamaan vain karttoja alueilta, joilla tiedät yhteyden olevan huono. Ymmärrämme, että on tärkeä toiminto pystyä lataamaan nopeasti suuria alueita kaaviosta. Siksi pyrimme jatkuvasti parantamaan tätä toimintoa.