Mistä tiedän, mitkä tilaukset minulla on?

Sovellus

1. Avaa Skippo-sovellus

2. Mene kohtaan “Oma Skippo”

3. Klikkaa asetuksia, oikeassa yläkulmassa olevaa hammasratasta

4. Valitse “Hallitse tilauksia”

5. Tilaukset, jotka on merkitty keltaisella reunalla, ovat aktiivisia tilauksiasi.

Jos epäilet, että luettelosta puuttuu tilauksia, voit tarkistaa tämän käymällä App Storessa tai Google Play Storessa nähdäksesi kaikki aktiiviset tilauksesi.

App Store: Mene asetuksiin ja klikkaa profiiliasi vasemmassa yläkulmassa. Valitse sitten “Tilaus”. Klikkaa “Skippo”. Näet kaikki aktiiviset tilauksesi, jotka on liitetty Apple ID.

Google Play: Mene asetuksiin ja klikkaa profiiliasi oikeassa yläkulmassa. Valitse sitten “Tilaus”. Klikkaa “Skippo”. Näet kaikki aktiiviset tilauksesi, jotka on liitetty Google-tiliisi.

Web

1. Mene osoitteeseen www.skippo.fi ja kirjaudu sisään samoilla kirjautumistiedoilla ja -menetelmällä, jota käytät sovelluksessa.

2. Klikkaa profiiliasi oikeassa yläkulmassa.

3. Otsikon “Omat tilaukset” alla löydät kaikki aktiiviset tilauksesi Skippon kanssa.