Kuinka tiedän, mistä tilauksista maksan?

Nähdäksesi, mistä tilauksista maksat, voit seurata näitä vaiheita sekä Skippo-sovelluksessa että suoraan laitteellasi:

Skippo-sovelluksessa: Avaa Skippo-sovellus laitteellasi. Siirry profiiliisi napsauttamalla profiilikuvaa tai nimeäsi, joka sijaitsee yleensä sovelluksen yläosassa tai sivuvalikossa. Profiilissasi etsi ja napsauta rataskuvaketta tai "Asetukset" päästäksesi sovelluksen asetusvalikkoon. Asetuksissa etsi vaihtoehto nimeltä "Hallitse tilausta", "Omat tilaukset" tai jotain vastaavaa. Napsauta tätä vaihtoehtoa nähdäksesi yksityiskohdat aktiivisesta tilauksestasi Skippossa, mukaan lukien hinta, laskutuskausi ja mitä ominaisuuksia tilaus sisältää. iOS-laitteella: Avaa "Asetukset" iPhonella tai iPadilla. Napauta nimeäsi yläosassa, joka vie sinut Apple ID:heesi. Valitse luettelosta "Tilaukset" nähdäksesi kaikki aktiiviset tilauksesi, jotka on linkitetty Apple ID:heesi. Täällä näet kaikki tilaukset, mukaan lukien Skippo, ja yksityiskohdat kustakin tilauksesta. Android-laitteella: Avaa Google Play Kauppa -sovellus. Napsauta profiilikuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa. Valitse esiin tulevasta valikosta "Maksut ja tilaukset". Siirry kohtaan "Tilaukset" nähdäksesi luettelon kaikista aktiivisista Google Playn kautta tehdyistä tilauksistasi, mukaan lukien mahdolliset Skippo-tilaukset. Noudattamalla näitä vaiheita saat yleiskuvan kaikista tilauksista, joista maksat, sekä Skippo-sovelluksessa että laitteellasi.