Hvordan administrerer jeg mine abonnementer?

Administrer dine abonnementer, hvor du tilmeldte dem oprindeligt. Du kan administrere dine abonnementer på Skippo.se eller i Skippo-appen.

Følg disse trin for at administrere dine abonnementer i Skippos app.

1. Gå til fanen "Min Skippo".

2. Klik på indstillinger, gearet i øverste højre hjørne

3. Klik på "Administrer abonnementer"

4. Vælg hvilket abonnement du vil administrere ved at klikke på "Administrer abonnement"

Følg disse trin for at administrere dine abonnementer på Skippo.dk.

1. Gå ind på www.skippo.se

2. Klik på din profil i øverste højre hjørne

3. Under "Mine abonnementer"

4. Vælg hvilket abonnement du vil administrere ved at klikke på "Administrer abonnement"