Hur hanterar jag mina abonnemang?

Hantera dina abonnemang där du tecknade dem initialt. Du kan hantera dina abonnemang på Skippo.se eller i Skippos app.

För att hantera dina abonnemang i Skippos app, följ dessa steg.

1. Gå till fliken “Mitt Skippo”

2. Klicka på inställningar, kugghjulet i övre högra hörnet

3. Klicka på “Hantera prenumerationer”

4. Välj vilken abonnemang du vill hantera genom att klicka “Hantera prenumeration”

För att hantera dina abonnemang på Skippo.se, följ dessa steg.

1. Gå till www.skippo.se

2. Klicka på din profil, i övre högra hörnet

3. Under “Mina prenumerationer”

4. Välj vilken abonnemang du vill hantera genom att klicka “Hantera prenumeration”