Hvordan gemmer og håndterer jeg ruter, steder og spor?

Du kan nemt gemme dine favoritruter, steder og gennemførte rejser i appen.

For at gemme et sted markerer du et sted på søkortet og vælger gem sted. Du kan derefter kategorisere eller navngive stedet.

For at gemme en rute skal du starte med at oprette en rute og derefter klikke på gem. Du kan derefter navngive ruten og starte navigation eller vælge at redigere ruten.

For at gemme spor skal du starte plotteren i appen for at registrere din rute, når du er færdig, stop ruten og gem. Du kan derefter navngive ruten for bedre orden blandt dine spor.