Hvordan fungerer en auto-rutning?

Auto-rutning gør det nemt at planlægge din fremfærd på vandet.

Vælg Start og Mål:

Begynd med at markere et sted på kortet, hvor du ønsker at starte din rute. Det kan være din nuværende position, et specifikt sted eller din hjemhavn. Angiv derefter dit slutmål. Opret Rute:

Tryk på ""Opret rute"" efter at du har markeret dit startpunkt og mål. Appen beregner automatisk den bedste og hurtigste rute for dig baseret på søkortdata og din båds specifikationer. Bådoplysninger:

For at få en optimal rute, sørg for at dine bådoplysninger er korrekt udfyldt i appen. Dette inkluderer detaljer som bådens størrelse og dybgang, hvilket påvirker hvilke ruter der er sikre og passende. Følg Ruten:

Når ruten er oprettet, vises den på kortet. Du kan nu nemt følge den udstukne vej til dit valgte mål. Husk altid at være opmærksom på dine omgivelser, selv når du bruger auto-rutning, da forholdene på vandet kan ændre sig.