Hvordan opretter jeg en autorute?

Følg disse trin for at oprette en rute i Skippos app

Automatisk ruteplanlægning gør det nemt at måle afstand og planlægge din færden på vandet. Følg disse trin for at oprette en autorute. Der er flere måder at åbne visningen for at oprette en rute, enten under fanen "Mit Skippo" under "Ruter", under fanen "Naviger" eller ved at:

1. Gå til fanen “Planlæg”.

2. Klik på søkortet for at vælge slutpunktet (hvor du vil rute til).

3. Klik på “Rute hertil”.

4. Vælg derefter startpunktet. (På en iPhone kan du gøre dette ved at søge frit i søgefeltet, trykke på "Hjemhavn", trykke på "Vælg på kortet" eller "Din position". På en Android vælger du mellem "Fra din position", "Fra hjemhavn" eller "Vælg på kortet").

5. Klik derefter på “Opret autorute”.

6. Hvis du vil justere startpunktet, klikker du på det og trækker det til, hvor du vil have det på kortet, eller søger efter en placering ved at trykke på tekstfeltet for startpunktet øverst. Du justerer slutpunktet på samme måde. For at forlænge ruten ved at ændre slutpunktet kan du også holde længe på det sted på kortet, du vil rejse til.

7. Du kan også tilføje eller fjerne via-punkter langs ruten, som autoruten tager hensyn til. Så opretter du et waypoint ved at trykke på ruttelinjen. Waypointen kan du derefter flytte til, hvor du vil have en via-punkt. Du behøver ikke flytte mere end én (1) waypoint.

8. Når du er tilfreds med din rute, vælg om du vil gemme din rute ved at klikke på “Gem og luk” eller starte navigationen ved at klikke “Start”.

For nemt at oprette en optimal rute for dig og din båd, sørg for at dine bådoplysninger er korrekt udfyldt i appen. Dette inkluderer detaljer som bådens højde og dybgang. For at opdatere dine bådoplysninger, gå til “Båd” og klik derefter på billedet af din båd. Der kan du indstille alt fra navn, model, mål, motor og forsikring.