Hvordan ved jeg, hvilket eller hvilke abonnementer jeg har?

Appen

1. Åbn Skippo-appen

2. Gå til “Mit Skippo”

3. Klik på indstillinger, tandhjulet i øverste højre hjørne

4. Vælg “Administrer abonnementer”

5. De abonnementer, der er markeret med en gul kant, er dine aktive abonnementer.

Hvis du mistænker, at der mangler nogle abonnementer på listen, kan du dobbelttjekke dette ved at gå til App Store eller Google Play Store for at se alle dine aktive abonnementer.

App Store: Gå til indstillinger og klik på din profil i øverste venstre hjørne. Vælg derefter “Abonnementer”. Klik på “Skippo”. Der kan du se alle dine aktive abonnementer, der er knyttet til dit Apple-ID.

Google Play: Gå til indstillinger og klik på din profil i øverste højre hjørne. Vælg derefter “Abonnementer”. Klik på “Skippo”. Der kan du se alle dine aktive abonnementer, der er knyttet til din Google-konto.

Webben

1. Gå til www.skippo.dk og log ind med de samme loginoplysninger og metode, som du bruger i appen.

2. Klik på din profil i øverste højre hjørne.

3. Under overskriften “Mine abonnementer” finder du alle dine aktive abonnementer hos Skippo.