Hvilke betalingsmuligheder er tilgængelige?

Til betalinger i Skippos app

Du kan betale for Skippos abonnement i appen gennem App Store eller Google Play. Du vælger den betalingsmetode, der er knyttet til dit Apple-id eller din Google Play-konto. Med et abonnement på Skippo bliver pengene automatisk trukket fra den valgte betalingsmetode en gang årligt. Hvis du har aktiveret en gratis periode, vil du blive opkrævet den sidste dag i gratisperioden.

Nyttige links:

Tilføj eller skift betalingsmetoden for dit Apple ID

Tilføj eller skift betalingsmetode for Google Play

Påberåbe sig fortrydelsesretten eller forkert køb af et abonnement betalt via Apple

Påberåbe sig fortrydelsesretten eller forkert køb af et abonnement betalt via Google Play

For betalinger på Skippo.se

På nettet kan du betale med Visa, Mastercard, UnionPay eller American Express. Om dit kort er et debet- eller kreditkort er ligegyldigt. Ved tilmelding skal kortet være åbent for internetkøb. Kontakt venligst din bank, hvis du skal aktivere dit kort til online køb, normalt kan du gøre dette på din banks hjemmeside eller app.

Hvis du støder på problemer med handlen, skal du i første omgang kontakte din bank. Desværre kan vi hos Skippo ikke påvirke de processer, der er knyttet til dit kort eller din bank. Dette gælder også for BankID og andre verifikationsmetoder.