I hvilken rekkefølge lagres ruter?

Ruter opprettes og sorteres i kronologisk rekkefølge. Det betyr at når du oppretter nye ruter, vil de bli listet basert på når de ble opprettet, med den sist opprettede ruten først.

Dette gjør det enklere for deg å holde oversikt over rutene dine og raskt finne de nyeste eller mest relevante rutene for dine behov.

For å strukturere rutene dine kan du velge å gi dem navn. Følg disse trinnene for å navngi rutene dine:

1. Gå til “Mitt Skippo”.

2. Klikk på ikonet for “Mine ruter” (bilde).

3. Klikk på den ruten du vil bytte navn på.

4. Øverst til høyre er det tre prikker, klikk på dem.

5. Velg “Bytt navn”.

6. Gi ruten din et navn.

7. Klikk på “Lagre”.