Hvorfor vises ikke min posisjon på datamaskinen når jeg bruker Skippo-nettleseren?

Hvis posisjonen din ikke vises når du bruker Skippo i en nettleser, skyldes det at webversjonen av Skippo ikke har tilgang til eller støtte for å laste inn posisjonsdata fra enheten din. I motsetning til mobilapper, som kan benytte enhetens innebygde GPS for å bestemme din nøyaktige posisjon, har webapplikasjoner begrenset tilgang til denne typen posisjonsinformasjon avhengig av nettleserens sikkerhetsinnstillinger og tillatelser.