Kuinka tallennan ja hallitsen reittejä, paikkoja ja jälkiä?

Voit helposti tallentaa reittisi, paikkasi ja suorittamasi matkat sovelluksessa. Seuraa alla olevia ohjeita tallentaaksesi ja hallitaksesi näitä:

Tallenna oma merkitty paikka

1. Siirry “Suunnittele” -välilehteen.
  2. Klikkaa merikorttia paikassa, jonka haluat tallentaa.
  3. Klikkaa “Tallenna” -painiketta.
  4. Anna paikalle nimi. Voit myös lisätä kommentin, kuvia, tunnisteen ja valita listan tai kategorian järjestääksesi paikkasi.
  5. Klikkaa “Tallenna paikka” -painiketta tallentaaksesi.

Tallenna reitti

1. Siirry “Suunnittele” -välilehteen.
  2. Klikkaa merikorttia valitaksesi päätepisteen.
  3. Valitse sitten aloituspiste. Tämä voidaan tehdä vapaasti hakemalla hakukentässä, valitsemalla kotisatama, valitsemalla paikka merikortilta tai valitsemalla nykyinen sijaintisi.
  4. Säädä aloitus- ja päätepistettä. Klikkaa pisteitä ja pidä niitä alhaalla samalla kun siirrät niitä.
  5. Lisää tai poista välipisteitä reitin varrella tarpeen mukaan.
  6. Kun olet tyytyväinen reittiin, valitse “Tallenna ja sulje”.
  7. Nimeä reitti:
    • Siirry “Oma Skippo” -välilehteen.
    • Klikkaa “Omat reitit” -ikonia.
    • Klikkaa reittiä, jonka haluat nimetä uudelleen.
    • Oikeassa yläkulmassa on kolme pistettä, klikkaa niitä.
    • Valitse “Nimeä uudelleen”.
    • Anna reitille nimi.
    • Klikkaa “Tallenna”.

Tallenna jälki

1. Siirry “Navigoi” -välilehteen.
  2. Käynnistä plotteri valitsemalla “Navigoi ilman reittiä”.
  3. Nauti matkasta ja klikkaa sitten “Lopeta reitti”.
  4. Valitse “Tallenna reitti”.
  5. Nimeä reitti parempaa järjestystä varten.

Seuraamalla näitä ohjeita voit helposti hallita ja organisoida reittejäsi, paikkoja ja jälkiä Skippo-sovelluksessa sujuvamman navigointikokemuksen saamiseksi.