Kuinka tallennan ja hallinnoin reittejä, paikkoja ja jälkiä?

Voit helposti tallentaa suosikkireittisi, paikkasi ja suoritetut matkasi sovelluksessa.

Paikan tallentamiseksi merkitse paikka merikartalla ja valitse tallenna paikka. Voit sen jälkeen luokitella tai nimetä paikan.

Reitin tallentamiseksi aloita luomalla reitti ja klikkaa sitten tallenna. Voit sen jälkeen nimetä reitin ja aloittaa navigoinnin tai valita reitin muokkaamisen.

Jälkien tallentamiseksi käynnistä sovelluksessa plotteri rekisteröidäksesi reittisi, kun olet valmis, pysäytä reitti ja tallenna. Voit sen jälkeen nimetä reitin, jotta jälkesi pysyvät paremmassa järjestyksessä.