Kuinka automaattireititys toimii?

Automaattireititys tekee veden päällä etenemisen suunnittelusta helppoa.

Valitse Lähtö ja Määränpää:

Aloita merkitsemällä kartalle paikka, josta haluat aloittaa reittisi. Se voi olla nykyinen sijaintisi, tietty paikka tai kotisatamasi. Aseta sitten lopullinen määränpääsi. Luo Reitti:

Paina ""Luo reitti"" sen jälkeen, kun olet merkinnyt lähtöpisteesi ja määränpääsi. Sovellus laskee automaattisesti parhaan ja nopeimman reitin sinulle perustuen merikartan tietoihin ja veneesi teknisiin tietoihin. Veneen Tiedot:

Optimaalisen reitin saamiseksi varmista, että veneesi tiedot on täytetty oikein sovelluksessa. Tämä sisältää yksityiskohdat, kuten veneen koon ja syväyksen, mikä vaikuttaa siihen, mitkä reitit ovat turvallisia ja sopivia. Seuraa Reittiä:

Kun reitti on luotu, se näkyy kartalla. Voit nyt helposti seurata merkittyä reittiä valitsemaasi määränpäähän. Muista aina olla tietoinen ympäristöstäsi, vaikka käyttäisitkin automaattireititystä, sillä veden päällä olosuhteet voivat muuttua.