Kuinka luon autoruutin?

Noudata näitä vaiheita luodaksesi reitin Skippon sovelluksessa

Automaattinen reittisuunnittelu tekee etäisyyden mittaamisesta ja etenemisen suunnittelusta vedessä helppoa. Noudata näitä vaiheita luodaksesi autoruutin. Näkymän avaamiseen reitin luomiseksi on useita tapoja, joko "Oma Skippo" -välilehdellä kohdassa "Reitit", "Navigoi" -välilehdellä tai:

1. Siirry “Suunnittele” -välilehteen.

2. Klikkaa merikarttaa valitaksesi päätepiste (mihin haluat reitittää).

3. Klikkaa “Reititä tänne”.

4. Valitse sitten aloituspiste. (IPhonella voit tehdä tämän hakemalla vapaasti hakukentässä, painamalla "Kotisatama", painamalla "Valitse kartalta" tai "Sijaintisi". Androidilla valitset "Sijainnistasi", "Kotisatamasta" tai "Valitse kartalta").

5. Klikkaa sitten “Luo autoruutti”.

6. Jos haluat säätää aloituspistettä, klikkaa sitä ja vedä haluamaasi paikkaan kartalla tai hae paikkaa painamalla aloituspisteen tekstikenttää ylhäällä. Säädä päätepistettä samalla tavalla. Pidentääksesi reittiä muuttamalla päätepistettä, voit myös pitää pitkään haluamassasi paikassa merikartalla.

7. Voit myös lisätä tai poistaa välietappeja reitin varrelta, joita autoruutti huomioi. Luo välietappi painamalla reittilinjaa. Voit sitten siirtää välietapin haluamaasi paikkaan. Sinun tarvitsee siirtää vain yksi (1) välietappi.

8. Kun olet tyytyväinen reittiin, valitse haluatko tallentaa reitin klikkaamalla “Tallenna ja sulje” vai aloittaa navigoinnin klikkaamalla “Aloita”.

Luo helposti optimaalinen reitti sinulle ja veneellesi varmistamalla, että veneesi tiedot ovat oikein täytetty sovelluksessa. Tämä sisältää yksityiskohtia, kuten veneen korkeus ja syväys. Päivittääksesi veneesi tiedot, siirry kohtaan “Vene” ja klikkaa sitten veneesi kuvaa. Siellä voit asettaa kaiken nimestä, mallista, mitoista, moottorista ja vakuutuksesta.