Voinko käynnistää tilaukseni uudelleen irtisanomisen jälkeen?

Kyllä, voit käynnistää tilauksesi uudelleen irtisanomisen jälkeen. Jos olet irtisanonut Skippo-tilauksesi, mutta päätät myöhemmin, että haluat aktivoida sen uudelleen, voit seurata näitä vaiheita:

iOS-käyttäjille (Apple): Avaa Asetukset iOS-laitteellasi. Napauta nimeäsi yläosassa päästäksesi Apple ID -tietoihisi. Valitse ""Tilaukset"" nähdäksesi luettelon aiemmista ja aktiivisista tilauksistasi. Etsi Skippo-tilaus peruutettujen tilausten luettelosta. Valitse tilaus ja noudata ohjeita sen uudelleenaktivoimiseksi. Android-käyttäjille: Avaa Google Play Kauppa -sovellus Android-laitteellasi. Napauta profiilikuvaketta oikeassa yläkulmassa. Valitse valikosta ""Maksut ja tilaukset"". Siirry kohtaan ""Tilaukset"" nähdäksesi luettelon aiemmista ja aktiivisista tilauksistasi. Etsi Skippo-sovelluksen tilaus ja noudata ohjeita sen uudelleenaktivoimiseksi.

Skippo-sovelluksessa: Voit myös valita uudelleenaktivoida tilauksesi suoraan Skippo-sovelluksessa:

Avaa Skippo-sovellus laitteellasi. Siirry profiiliisi tai asetusvalikkoon, jossa tilauksia hallinnoidaan. Etsi vaihtoehto tilausten hallintaan tai tilaamiseen. Valitse tilaus, jonka haluat uudelleenaktivoida, ja noudata annettuja ohjeita palvelun jatkamiseksi.

Kun aktivoit tilauksesi uudelleen, sinulla on jälleen pääsy kaikkiin Skippo-sovelluksen premium-ominaisuuksiin, ja kaikki tilisi tallennetut tiedot tai asetukset pitäisi edelleen olla käytettävissä, edellyttäen, että niitä ei ole poistettu tai muutoin poistettu tilauksesi ollessa passiivinen.