Mitä maksuvaihtoehtoja on saatavilla?

Maksamiseen Skippon sovelluksessa

Voit maksaa Skippon tilauksen sovelluksessa App Storen tai Google Playn kautta. Valitset Apple ID:hen tai Google Play -tiliisi linkitetyn maksutavan. Skippo-tilauksella rahat vähennetään automaattisesti valitulta maksutavasta kerran vuodessa. Jos olet aktivoinut ilmaisen jakson, maksu veloitetaan maksuttoman jakson viimeisenä päivänä.

Hyödyllisiä linkkejä:

Lisää tai muuta Apple ID:n maksutapa

Lisää tai muuta Google Playn maksutapaa

Vetoa Applen kautta maksetun tilauksen peruutusoikeuteen tai väärään ostoon

Vetoa Google Playn kautta maksetun tilauksen peruuttamisoikeuteen tai väärään ostoon

Maksamiseen osoitteessa Skippo.se

Verkossa voit maksaa Visalla, Mastercardilla, UnionPaylla tai American Expressillä. Sillä, onko korttisi pankki- vai luottokortti, ei ole väliä. Rekisteröityessään kortin tulee olla avoinna verkko-ostoksia varten. Ota yhteyttä pankkiisi, jos haluat aktivoida korttisi verkko-ostoksia varten. Yleensä voit tehdä sen pankkisi verkkosivuilla tai sovelluksessa.

Jos kohtaat ongelmia maksutapahtuman kanssa, ota ensin yhteyttä pankkiisi. Valitettavasti emme Skippolla voi vaikuttaa korttiin tai pankkiisi liittyviin prosesseihin. Tämä koskee myös BankID:tä ja muita vahvistustapoja.