Hvordan giver jeg en anmeldelse af en havn eller en søkro?

Du kan give en anmeldelse eller bedømmelse af en havn eller en søkro i Skippos app. For at give en anmeldelse, følg disse trin:

1. Gå til fanen "Planlæg"
  2. Søg frit i søgefeltet eller filtrer ved at klikke på en af filtrene nedenfor søgefeltet
  3. Fra listen med søgeresultater kan du klikke på det sted, du vil finde på søkortet
  4. For at læse mere information om stedet kan du stryge opad og derefter rulle nedad
  5. Hvis du har været på stedet, kan du tilføje en anmeldelse ved at klikke på knappen "Tilføj anmeldelse af..."
  6. Vælg selv, om du vil tilføje tags, en bedømmelse, kommentar eller et billede
  7. Klik på "Send", når du er færdig. Husk, at andre brugere kan se, hvad du deler, når du laver en anmeldelse