Der er et eller flere grønmarkeret områder på kortet, hvad betyder det?

Grønmarkeret områder på kortet i Skippo-appen indikerer, at området er dækket af Hydrographicas havneguide søkort. Dette betyder, at området har detaljerede og specialiserede søkort, der er designet til at give dig omfattende information om havne, kajer og andre relevante nautiske detaljer, der er specifikke for netop det område. Disse havneguide søkort er en værdifuld ressource til navigation og planlægning, især hvis du planlægger at besøge eller ankre i området og har brug for detaljerede oplysninger om tilgængelige faciliteter og tjenester.