For at finde og bruge afstandsmålingsfunktionen i Skippo-appen kan du følge disse enkle trin:

Marker et Sted på Kortet:

Åbn Skippo-appen og brug kortet til at navigere til det sted, hvor du ønsker at starte din afstandsmåling. Tryk på det valgte sted på kortet. Muligheder under Sporingsplotter:

Når du har markeret et sted, vil en række muligheder blive vist under Sporingsplotter. Disse kan inkludere muligheder som "Gem sted", "Opret rute" og "Vejr". Søg efter Linealsymbolet:

Over de nævnte muligheder bør du se et symbol, der forestiller en lineal. Dette symbol er forbundet med afstandsmåling. Bemærk, at der kan stå en værdi som “0,1” ved siden af linealsymbolet, hvilket indikerer, at målefunktionen er klar til brug. Start Afstandsmåling:

Klik på linealsymbolet for at aktivere afstandsmålingsfunktionen. Du kan nu begynde at måle afstanden fra det markerede punkt til et andet punkt på kortet ved at trække eller pege til den ønskede destination. Aflæs Afstanden:

Når du har markeret slutpunktet for din måling, vises afstanden mellem start- og slutpunktet på skærmen. Du kan aflæse dette for at få de ønskede afstandsinformationer. Denne funktion er især nyttig til planlægning af ruter, skøn over rejsetider eller blot for at få en fornemmelse af afstanden mellem forskellige punkter på vandet. Husk altid at dobbelttjekke vigtige målinger og bruge sund fornuft ved navigation.