Hvordan måler jeg afstand på søkortet?

Automatisk ruteplanlægning gør det nemt at måle afstand på søkortet.

Mål afstand i Skippos app

Der er to forskellige måder at måle afstand i appen. Den første er at måle afstand i fugleflugt mellem to punkter:

1. Gå til fanen "Planlæg".
  2. Tryk på et sted på søkortet.
  3. Tryk på "Mål" (træk knapperækken til venstre, hvis du ikke kan se "Mål" med det samme på en mindre skærm).
  4. Flyt rundt på søkortet for at måle afstanden.

Den anden måde at måle afstand på, og som er mere præcis, er:

1. Gå til fanen "Planlæg".
  2. Klik på søkortet for at vælge slutpunkt.
  3. Klik på "Rute her".
  4. Vælg startpunkt. Dette kan du gøre ved at søge frit i søgefeltet, vælge hjemmehavn, vælge sted på søkortet eller vælge din nuværende position.
  5. Vi beregner afstanden i sømil, hvilket justeres, når du flytter start- og slutpunkt på søkortet. Du flytter slutpunktet ved at trække det, eller holde inde på søkortet der, hvor du vil flytte det hen.

Mål afstand i planlægningsværktøjet på nettet

1. Gå til https://skippo.dk/plan.
  2. Klik på søkortet for at vælge slutpunkt.
  3. Klik på "Opret rute".
  4. Vælg om du vil oprette en rute fra "Hjemmehavn" eller "Vælg på kortet".
    • Hvis du vælger "Vælg på kortet", klik på søkortet for at vælge startpunkt.
  5. Vi beregner afstanden i sømil, hvilket justeres, når du flytter start- og slutpunkt på søkortet.