Hvordan fjerner jeg en stjerne på en båd som en favorit?

Følg disse trin for at fjerne en favoritmarkeret båd.

1. Gå til fanen "Min Skippo".

2. Klik på stjernen i menuen

3. De både du følger er listet her og har en blå stjerne til højre

4. Klik på den blå stjerne for at fravælge

5. Søg efter en anden bruger, navn på båden, MMSI eller kaldesignal.

6. Du kan direkte fra listen over søgeresultater klikke på stjernen for at gemme en båd som en favorit.

7. Hvis du vil have mere information om en båd, før du gemmer den som en favorit. Klik på bådens navn.

8. Klik til sidst på stjernen i øverste højre hjørne

9. Når du scroller ned og går tilbage til din profil "Min Skippo", har du nu dine stjernemarkerede både på listen.

10. På fanen "Plan" under kortindstillinger kan du filtrere fra for kun at se dine favoritter.

11. Vælg at filtrere ved at klikke på "Mere" under "AIS & Skippo-både".

12. Når du har valgt, hvilke både du vil se på kortet, skal du klikke på "Vis på kortet".