Hvordan fjerner jeg en stjerne på en båd, der er markeret som favorit?

For at fjerne en stjerne på en båd, som du tidligere har markeret som favorit i Skippo-appen, kan du følge disse trin: Åbn Kortindstillinger: Start med at gå ind i appens menu og vælg "Kortindstillinger" for at tilpasse, hvad der vises på kortet. Gå til Andre både (inkl. AIS): Inden for kortindstillingerne, søg efter og vælg muligheden "Andre både (inkl. AIS)" for at vise andre både, der er synlige på kortet, inklusive dem med AIS-signaler. Søg efter Båden: Brug søgefunktionen under "Søg andre både" for at finde den båd, du tidligere har markeret som favorit. Fjern Favorit: Når du har fundet den favoritmarkeret båd, klik på den lille stjerne, der er tilknyttet båden. Stjernen er udfyldt, når båden er markeret som favorit. Ved at klikke på stjernen igen fjerner du markeringen af båden som favorit. Kontroller Fjernelsen: Båden er korrekt fjernet som favorit, når stjernen ikke længere er udfyldt. Dette indikerer, at båden ikke længere er en del af din favoritliste. Ved at følge disse trin kan du nemt håndtere dine favoritmarkeret både i Skippo-appen og organisere din liste over interessante eller vigtige både efter behov.