Hvor ofte opdateres søkortet i appen?

Søkortene i Skippo-appen opdateres normalt to gange om året for at sikre, at du har adgang til de nyeste og mest nøjagtige oplysninger. For at kontrollere, hvornår søkortene sidst blev opdateret, kan du følge disse trin:

Åbn Skippo-appen på din enhed. Naviger til menuen: Gå til appens hovedmenu. Find 'Information': Rul ned i menuen, indtil du finder afsnittet eller knappen for 'Information'. Kontroller opdateringsdatoen: I informationsafsnittet findes oplysninger om, hvornår søkortene sidst blev opdateret.