Hvordan opdateres brændstofpriser på søtankstationer?

Brændstofpriserne på søtankstationer i Skippos app opdateres af appens brugere. Hvis du besøger en søtankstation og opdager, at brændstofpriserne ikke stemmer overens med appen og prisen på pumpen, kan du nemt opdatere denne information direkte i appen.

Følg disse trin for at opdatere brændstofprisen i appen:

1. Gå til fanen "Planlæg".
  2. Søg efter søtankstationen i søgefeltet eller find søtankstationen på søkortet.
  3. Hvis du ikke ser nogen søtankstationer på søkortet, skal du kontrollere i kortindstillingerne, at du har interessepunkter og mere specifikt "Søtankstationer" slået til.
  4. Klik på den blå ikon for søtankstationen for at få mere information om søtankstationen.
  5. Klik på knappen "Opdater pris".
  6. Vælg derefter, om du vil opdatere diesel- eller benzinprisen. Du kan vælge at opdatere begge. Gem ved at klikke på "Gem".

Godt gået! Nu har du opdateret prisen på søtankstationen.