Hvordan ændrer jeg indstillinger for kort og kortlag på søkortet?

For at ændre kortet og for at slå kortlag til eller fra, følg disse trin:

1. Åbn Skippos app.
  2. Gå til fanen "Planlæg" eller "Naviger".
  3. Klik på den øverste mørkeblå knap med lagikonet på højre side.
  4. Her kan du justere indstillinger for kortet samt slå kortdetaljer såsom AIS & Skippo-både, vind & vejr, havne, interessepunkter og gemte steder til eller fra. Du kan også slå indstillinger som at holde skærmen vågen, 3D-hældning af søkortet under navigation, vise zoom-knapper på søkortet og dele din position på kortet til eller fra.