Hur hittar jag avståndsmätning?

För att hitta och använda avståndsmätningsfunktionen i Skippo-appen, kan du följa dessa enkla steg:

Markera en Plats på Kartan:

Öppna Skippo-appen och använd kartan för att navigera till den plats där du vill börja din avståndsmätning. Tryck på den valda platsen på kartan.
Alternativ under Spårningsplotter:

När du har markerat en plats, kommer ett antal alternativ att visas under Spårningsplotter. Dessa kan inkludera alternativ som "Spara plats", "Skapa rutt" och "Väder".
Sök efter Linjalsymbolen:

Ovanför de nämnda alternativen bör du se en symbol som föreställer en linjal. Denna symbol är associerad med avståndsmätning. Notera att det kan stå ett värde som “0.1” bredvid linjalsymbolen, vilket indikerar att mätfunktionen är redo att användas.
Starta Avståndsmätning:

Klicka på linjalsymbolen för att aktivera avståndsmätningsfunktionen. Du kan nu börja mäta avståndet från den markerade punkten till en annan punkt på kartan genom att dra eller peka till önskad destination.
Läs Av Avståndet:

När du har markerat slutpunkten för din mätning, visas avståndet mellan start- och slutpunkten på skärmen. Du kan avläsa detta för att få den önskade avståndsinformationen.
Denna funktion är särskilt användbar för att planera rutter, uppskatta reslängder eller bara för att få en uppfattning om avståndet mellan olika punkter på vattnet. Kom ihåg att alltid dubbelkolla viktiga mätningar och använda sunt förnuft vid navigering.