Hur tar jag bort en stjärna på en båt som favoritmarkerad?

För att ta bort en stjärna på en båt som du tidigare har favoritmarkerat i Skippo-appen, kan du följa dessa steg: Öppna Kartinställningar: Starta med att gå in i appens meny och välj "Kartinställningar" för att anpassa vad som visas på kartan. Gå till Andra båtar (inkl AIS): Inom kartinställningarna, leta efter och välj alternativet ""Andra båtar (inkl AIS)"" för att visa andra båtar som är synliga på kartan, inklusive de med AIS-signaler. Sök efter Båten: Använd sökfunktionen under "Sök andra båtar" för att hitta den båt du tidigare har markerat som favorit. Avmarkera Favorit: När du har hittat den favoritmarkerade båten, klicka på den lilla stjärnan associerad med båten. Stjärnan är ifylld när båten är markerad som favorit. Genom att klicka på stjärnan igen avmarkerar du båten som favorit. Kontrollera Avmarkering: Båten är korrekt avmarkerad som favorit när stjärnan inte längre är ifylld. Detta indikerar att båten inte längre är en del av din favoritlista. Genom att följa dessa steg kan du enkelt hantera dina favoritmarkerade båtar i Skippo-appen och organisera din lista över intressanta eller viktiga båtar efter behov.