Hur fungerar en auto-ruttning?

Autoruttning gör det enkelt att planera din framfart på vattnet. Välj Start och Mål: Börja med att markera en plats på kartan där du vill starta din rutt. Det kan vara din nuvarande position, en specifik plats, eller din hemmahamn. Ange sedan ditt slutmål. Skapa Rutt: Tryck på ""Skapa rutt"" efter att du markerat din startpunkt och mål. Appen beräknar automatiskt den bästa och snabbaste rutten för dig baserat på sjökortsdata och din båts specifikationer. Båtinformation: För att få en optimal rutt, se till att din båtinformation är korrekt ifylld i appen. Detta inkluderar detaljer som båtens storlek och djupgående, vilket påverkar vilka rutter som är säkra och passande. Följ Rutten: När rutten är skapad visas den på kartan. Du kan nu enkelt följa den utstakade vägen till ditt valda mål. Tänk på att alltid vara uppmärksam på din omgivning även när du använder autoruttning, då förhållandena på vattnet kan förändras.