Varför syns inte min position på datorn när jag använder skippo webbläsare?

Om din position inte syns när du använder Skippo i en webbläsare, beror det på att webbversionen av Skippo inte har tillgång till eller stöd för att läsa in platsdata från din enhet. Till skillnad från mobilappar, som kan utnyttja enhetens inbyggda GPS för att bestämma din exakta position, har webbapplikationer begränsad tillgång till denna typ av platsinformation beroende på webbläsarens säkerhetsinställningar och tillstånd.