Varför funkar det inte att navigera på min dator?

Skippo stödjer för närvarande inte navigation på en PC, även om du har en GPS ansluten till datorn. Tanken med att använda Skippo på en dator är att du ska kunna planera din rutt och sedan använda den planerade rutten för navigation via en mobiltelefon eller surfplatta. Detta beror på att webbapplikationen är designad för planering och översikt, medan mobilappen är optimerad för navigering och realtidsanvändning på vattnet.