Kan jag starta upp mitt abonnemang igen efter en uppsägning?

Ja, du kan starta upp ditt abonnemang igen efter en uppsägning. Om du har avslutat din prenumeration på Skippo men senare bestämmer dig för att du vill återaktivera den, kan du följa dessa steg:

För iOS-användare (Apple):
Öppna Inställningar på din iOS-enhet.
Tryck på ditt namn högst upp för att komma åt ditt Apple ID.
Välj "Abonnemang" för att se en lista över dina tidigare och aktiva prenumerationer.
Hitta Skippo-prenumerationen i listan över avslutade prenumerationer.
Välj prenumerationen och följ instruktionerna för att återaktivera den.
För Android-användare:
Öppna Google Play Store-appen på din Android-enhet.
Tryck på profilikonen i det övre högra hörnet.
Välj "Betalningar och prenumerationer" från menyn.
Gå till "Prenumerationer" för att se en lista över dina tidigare och aktiva prenumerationer.
Hitta Skippo-appens prenumeration och följ anvisningarna för att återaktivera den.

Inom Skippo-appen:
Du kan också välja att återaktivera din prenumeration direkt inom Skippo-appen genom att:

Öppna Skippo-appen på din enhet.
Gå till din profil eller till inställningsmenyn där prenumerationer hanteras.
Leta efter alternativet för att hantera eller teckna prenumerationer.
Välj den prenumeration du vill återaktivera och följ de angivna stegen för att återuppta tjänsten.

När du återaktiverar din prenumeration kommer du återigen att ha tillgång till alla premiumfunktioner som erbjuds av Skippo, och eventuell lagrad data eller inställningar som är kopplade till ditt konto bör fortfarande vara tillgängliga, förutsatt att de inte har raderats eller på annat sätt tagits bort under tiden din prenumeration var inaktiv.