Hur vet jag vilka prenumerationer jag betalar för?

För att se vilka prenumerationer du betalar för kan du följa dessa steg, både inom Skippo-appen och direkt på din enhet:

I appen:
Öppna Skippo-appen på din enhet.
Gå till din profil genom att klicka på din profilbild eller ditt namn, vanligtvis placerat i appens övre del eller i en sidomeny.
När du är på din profil, leta efter och klicka på kugghjulsikonen eller "Inställningar" för att komma åt appens inställningsmeny.
Inom inställningarna, leta efter ett alternativ som heter "Hantera prenumeration", "Mina prenumerationer" eller något liknande.
Klicka på detta alternativ för att visa detaljer om din aktiva prenumeration i Skippo, inklusive pris, faktureringscykel och vilka funktioner prenumerationen inkluderar.

På en iOS-enhet:
Öppna "Inställningar" på din iPhone eller iPad.
Tryck på ditt namn högst upp, vilket tar dig till ditt Apple-ID.
Välj "Abonnemang" från listan för att se alla dina aktiva prenumerationer som är kopplade till ditt Apple-ID.
Här kan du se alla prenumerationer, inklusive Skippo, med detaljer om varje prenumeration.

På en Android-enhet:
Öppna Google Play Store-appen.
Klicka på profilikonen i det övre högra hörnet av skärmen.
Välj "Betalningar och prenumerationer" från menyn som visas.
Gå till "Prenumerationer" för att se en lista över alla dina aktiva prenumerationer via Google Play, inklusive eventuella prenumerationer för Skippo.

Genom att följa dessa steg kan du få en översikt över alla prenumerationer du betalar för, både inom Skippo-appen och på din enhet.