Prenumeration och betalning

Jag har blivit felaktigt debiterad, hur går jag tillväga?

Alla prenumerationer och betalningar i appen går via App Store eller Google Play beroende på om du har en Apple- eller Android-enhet. Om du upplever att det skett en felaktig debitering behöver du därför kontakta Apple eller Google direkt.

Om din prenumeration sköts av Apple kan du hitta instruktioner om hur du begär en återbetalning här.

Om din prenumeration sköts av Google Play kan du hitta instruktioner om hur du begär en återbetalning här.