Hur avslutar jag min prenumeration?

Skippo Pro, Hydrographica och Hamguiden
För att avsluta din prenumeration på Skippo, följ instruktionerna nedan baserat på vilket operativsystem du använder:

För iOS-användare (Apple):

1. Öppna Inställningar på din iOS-enhet.
  2. Tryck på ditt namn högst upp för att komma åt ditt Apple ID.
  3. Välj "Abonnemang" för att se en lista över dina aktiva prenumerationer.
  4. Hitta Skippo Pro-prenumerationen i listan.
  5. Tryck på Skippo Pro-prenumerationen och välj sedan "Avsluta Prenumeration".
  6. Följ eventuella ytterligare instruktioner för att bekräfta uppsägningen av prenumerationen.
  7. Genom att följa dessa steg kommer din Skippo Pro-prenumeration att avslutas, och du kommer inte att debiteras vid nästa faktureringscykel.

För Android-användare (exempelvis Samsung):

1. Öppna Google Play Store-appen på din Android-enhet.
  2. Tryck på profilikonen i det övre högra hörnet.
  3. Välj "Betalningar och prenumerationer" från menyn.
  4. Tryck på "Prenumerationer" för att se en lista över dina aktiva prenumerationer.
  5. Hitta Skippo-appens prenumeration i listan.
  6. Tryck på Skippo-prenumerationen och sedan på "Säg upp prenumerationen".
  7. Följ anvisningarna för att slutföra uppsägningen av din prenumeration.

Efter att ha avslutat prenumerationen kommer ditt konto att återgå till Skippos kostnadsfria version vid slutet av din nuvarande faktureringsperiod, och du kommer inte att debiteras ytterligare.

Skippo Plus
För att avsluta din prenumeration logga in på skippo.se och klicka på din profil som du hittar i övre högra hörnet. Under 'mina prenumerationer' finner du Skippo Plus, klicka på hantera. Klicka sedan Avsluta/Annullera.

Hamnen Plus

För att avsluta din Hamnen Plus-prenumeration, kontakta vår support.

Välj kategori 'Uppsägning' och specificera att det är Hamnen Plus du vill säga upp, inkludera den mail som är kopplad till din betalning för Hamnen Plus i beskrivningen.

Om du är osäker på vilken mail som är kopplad till din betalning, ge supporten så mycket detaljer som möjligt kring din betalning så kan vi hjälpa dig smidigare. Bifoga gärna digitalt kvitto från senaste debiteringstillfället.

Klicka här för att komma till formuläret.