Vad händer efter min gratisperiod?

Som helt ny kund får du prova våra abonnemang START, SMART, PREMIUM och HAMNGUIDEN utan kostnad i minst tre dagar. Om du inte senast sista dagen på provperioden valt att avsluta ditt abonnemang, tar vi automatiskt betalt för den kommande perioden. Har du tidigare använt din provperiod, startas abonnemanget istället direkt och betalningen sker i samma stund som du klickar på “Aktivera”.

Efter provperioden betalar du för Skippo i förskott, ett år i taget. Du kan när som helst välja att avsluta ditt abonnemang och det fortlöper perioden ut. Det betyder att du inte får någon återbetalning mellan uppsägningsdagen och avslutningsdatumet för ditt abonnemang.

Självklart får du tillgång till de funktioner som ingår i abonnemangen hela din förskottsbetalda period och vi sparar dina rutter, platser och spår så att du enkelt kan starta upp ditt abonnemang igen.

Om du har gjort ett felköp eller vill åberopa din ångerrätt av ett abonnemang som betalats via Apple, hittar du mer information här: Apple Support

Om du har gjort ett felköp eller vill åberopa din ångerrätt av ett abonnemang som betalats via Google, hittar du mer information här: Google Support