Vilka betalningsalternativ finns?

För betalningar i Skippos app

Du kan betala för Skippos abonnemang i appen genom App Store eller Google Play. Du väljer själv den betalmetod som är kopplad till ditt Apple-ID eller ditt Google Play-konto. Vid ett abonnemang hos Skippo dras pengarna automatiskt från den valda betalningsmetoden en gång om året. Om du har aktiverat en gratisperiod debiteras du på gratisperiodens sista dag.

Användbara länkar:

För betalningar på Skippo.se

På webben kan du betala med Visa, Mastercard, UnionPay eller American Express. Om ditt kort är ett debit- eller kreditkort spelar ingen roll. Vid registreringen måste kortet vara öppet för internetköp. Vänligen kontakta din bank om du behöver aktivera ditt kort för internetköp, oftast kan du göra detta på din banks webbplats eller app.

Om du stöter på problem vid transaktionen, kontakta i första hand din bank. Vi på Skippo kan tyvärr inte påverka de processer som är kopplade till ditt kort eller din bank. Detta gäller även för BankID och andra verifieringsmetoder.