Øvrig om Skippo

Hvorfor kan jeg ikke laste ned Nautical Classic?

Skippo, som tok over Eniro på sjøen i 2022, eier ikke Nautical Classic. Nautical Classic er den første appen med digitale sjøkart som Eniro utviklet før Eniro på sjøen ble lansert. Eniro har ikke oppdatert sjøkartene eller funksjonene i Nautical Classic på mange år, og det har vært umulig å laste ned appen fra App Store i lang tid. Hvis du en gang i tiden kjøpte Nautical Classic til en tidligere telefon eller nettbrett, kan du derfor ikke installere den på en ny enhet.