Om Skippo

Jeg har en Hamnen-konto og ønsker å opprette en Skippo-konto, hvordan gjør jeg det?

For å opprette en Skippo-konto og sikre at ditt eksisterende Hamnen-abonnement overføres korrekt til den nye kontoen, start med å opprette en ny konto på skippo.se. Når du oppretter din Skippo-konto, må du sørge for å bruke samme innloggingsmetode (for eksempel via Google, Apple eller e-post) og nøyaktig samme e-postadresse som du tidligere brukte på Hamnen.se. Dette er avgjørende for at din Skippo-konto skal kunne kobles til ditt eksisterende Hamnen-abonnement. Hvis du støter på problemer i prosessen eller hvis ditt Hamnen-abonnement ikke ser ut til å ha blitt overført riktig, anbefales det å kontakte Skippo's kundeservice for assistanse. Sørg for å ha relevant informasjon tilgjengelig, som detaljer om ditt tidligere abonnement på Hamnen, for å lette støtteprosessen.