Om Skippo

Jeg har en Hamnen-konto og vil gerne oprette en Skippo-konto, hvordan gør jeg?

For at oprette en Skippo-konto og sikre, at dit eksisterende Hamnen-abonnement korrekt overføres til den nye konto, start med at oprette en ny konto på skippo.se. Når du opretter din Skippo-konto, skal du sørge for at bruge den samme loginmetode (for eksempel via Google, Apple eller e-mail) og nøjagtig samme e-mailadresse, som du tidligere brugte på Hamnen.se. Dette er afgørende for, at din Skippo-konto kan knyttes til dit eksisterende Hamnen-abonnement. Hvis du støder på problemer i processen, eller hvis dit Hamnen-abonnement ikke synes at være overført korrekt, anbefales det at kontakte Skippo's kundeservice for assistance. Sørg for at have relevant information ved hånden, såsom detaljer om dit tidligere abonnement på Hamnen, for at lette supportprocessen.