Övrigt om Skippo

Varför kan jag inte ladda ner Nautical Classic?

Skippo, som tog över Eniro på sjön 2022, äger inte Nautical Classic.

Nautical Classic är den första app med digitala sjökort som Eniro utvecklade innan Eniro på sjön lanserades. Eniro har inte uppdaterat sjökorten eller funktionerna i Nautical Classic på många år och det har sedan lång tid tillbaka inte gått att ladda ner appen från App Store eller Google Play Store. Har man en gång i tiden köpt Nautical Classic till en tidigare telefon eller surfplatta går det alltså inte att installera den på en ny enhet.