Miksi en voi zoomata merikartalla?

Jos koet vaikeuksia zoomata merikartalla, syynä saattaa olla se, että sinulla ei ole aktiivista navigointipakettia.

Digitaalisten merikarttojen navigointiin ja zoomaamiseen tarvitaan yksi navigointipaketeistamme, START tai SMART. Voit löytää lisätietoja niistä ja helposti aktivoida yhden niistä Skippo.se-sivustolla tai suoraan sovelluksessa.

Kuten aiemmin, sinulla on pääsy yleisiin merikarttoihin, mutta selventääksemme, etteivät näitä saa käyttää navigointiin Ruotsin Merenkulkulaitoksen määräysten mukaisesti, yksityiskohtien näyttämistä on nyt rajoitettu. Siksi et tällä hetkellä voi zoomata yksityiskohtiin merikartalla.