Kuinka luon reitin? (ilman automaattista reititystä)

Noudata näitä ohjeita luodaksesi reitin Skippo-sovelluksessa

On useita tapoja avata näkymä reitin luomiseen, joko "Oma Skippo" -välilehdellä "Reitit" -kohdassa, "Navigoi" -välilehdellä tai seuraavasti:

1. Mene "Suunnittele" -välilehdelle.

2. Klikkaa merikarttaa valitaksesi päätepiste (mihin haluat suunnata).

3. Klikkaa "Reititä tähän".

4. Valitse sitten lähtöpiste. (iPhonessa voit tehdä tämän vapaasti hakemalla hakukentässä, napauttamalla "Kotisatama", napauttamalla "Valitse kartalta" tai "Sijaintisi". Android-laitteessa voit valita "Sijainnistasi", "Kotisatamasta" tai "Valitse kartalta").

5. Jos haluat säätää lähtöpistettä, klikkaa sitä ja vedä haluamaasi paikkaan kartalla tai etsi paikkaa napauttamalla lähtöpisteen tekstikenttää ylhäällä. Voit säätää päätepistettä samalla tavalla. Pidentääksesi reittiä muuttamalla päätepistettä, voit myös painaa pitkään paikkaa merikartalla, jonne haluat mennä.

6. Voit myös lisätä tai poistaa reittipisteitä reitin varrella. Luot reittipisteen napauttamalla reittiviivaa. Voit sitten siirtää reittipistettä haluamaasi paikkaan. Jos haluat poistaa reittipisteen, klikkaa poistettavaa pistettä. Vasemmassa alakulmassa näkyy ruutu; vedä poistettava piste ruutuun, jossa lukee "Vedä tähän poistaaksesi".

7. Kun olet tyytyväinen reittiisi, valitse, haluatko tallentaa reitin napsauttamalla "Tallenna ja sulje" tai aloittaa navigoinnin napsauttamalla "Aloita".

Oletko kokeillut automaattista reititystä? Napsauta "Luo automaattinen reitti" -painiketta, niin laskemme sinulle ja veneellesi parhaan reitin. Automaattista reititystä varten varmista, että veneesi tiedot ovat oikein täytetty sovellukseen. Tämä sisältää tiedot, kuten veneen korkeus ja syväys.

Päivittääksesi veneesi tiedot, siirry kohtaan "Vene" ja napsauta sitten veneesi kuvaa. Siellä voit asettaa kaikki tiedot, kuten nimen, mallin, mitat, moottorin ja vakuutuksen.

Noudata näitä ohjeita luodaksesi reitin verkon suunnittelutyökalussa

1. Siirry osoitteeseen https://skippo.fi/plan
  2. Klikkaa merikarttaa valitaksesi päätepiste
  3. Klikkaa "Luo reitti"
  4. Valitse, haluatko luoda reitin "Kotisatamasta" tai "Valitse kartalta"
  5. Jos valitset "Valitse kartalta", klikkaa merikarttaa valitaksesi lähtöpiste
  6. Olet nyt luonut reittisi. Laskemme etäisyyden meripeninkulmina, jotka päivittyvät, kun siirrät lähtö- ja päätepisteitä merikartalla.