Kuinka saan satamat ja kiinnityspaikat näkyviin merikartalle?

Näe kiinnityspaikat, vieras- ja luonnonsatamat merikartalla seuraamalla näitä ohjeita:

1. Siirry "Suunnittele" -välilehteen.
  2. Napsauta kartta-asetuksia.
  3. "Karttakerrokset"-kohdassa kytke päälle "Satamat".
  4. Nyt sinun pitäisi nähdä vieras- ja luonnonsatamat merikartalla.

Jos haluat suodattaa satamia, voit samassa "Suunnittele" -välilehdessä napsauttaa mitä tahansa suodatinta hakukentän alla. Tällöin näytetään joko kaikki vierassatamat tai luonnonsatamat valitsemastasi suodattimesta riippuen.