Voiko autoruttaa siltojen ali?

Skippon sovelluksessa otamme huomioon sillat automaattisen reitityksen yhteydessä. Se, reititetäänkö sinut sillan ali tai vaihtoehtoiselle reitille, riippuu veneesi turvakorkeudesta. Turvakorkeuden voit asettaa sovelluksessa "Vene" -välilehdellä. Autoruttaminen ottaa huomioon sekä kiinteät että avattavat sillat.

iOS-laitteilla saat virheilmoituksen, jos olet valinnut reitin, joka kulkee sillan ali, joka ei vastaa sovelluksessa "Vene" -välilehdellä asetettua turvakorkeutta.