Kartassa on yksi tai useampi vihreällä merkitty alue, mitä se tarkoittaa?

Kartalla Skippo-sovelluksessa vihreäksi merkityt alueet osoittavat, että alue kattaa Hydrographican satamaoppaan merikartat. Tämä tarkoittaa, että alueella on yksityiskohtaiset ja erikoistuneet merikartat, jotka on suunniteltu antamaan sinulle kattavat tiedot satamista, laitureista ja muista aluekohtaisista relevantteista nauttisista yksityiskohdista. Nämä satamaoppaan merikartat ovat arvokas resurssi navigointiin ja suunnitteluun, erityisesti jos aiot vierailla tai ankkuroida alueelle ja tarvitset yksityiskohtaisia tietoja saatavilla olevista palveluista ja palveluista.