Löytääksesi ja käyttääksesi etäisyysmittaustoimintoa Skippo-sovelluksessa, voit noudattaa näitä yksinkertaisia vaiheita

Merkitse Sijainti Kartalla:

Avaa Skippo-sovellus ja käytä karttaa navigoidaksesi sijaintiin, josta haluat aloittaa etäisyysmittauksesi. Napauta valittua sijaintia kartalla. Vaihtoehdot Seuranta Plotterissa:

Kun olet merkinnyt sijainnin, näyttöön ilmestyy useita vaihtoehtoja Seuranta Plotterin alla. Näihin voi kuulua vaihtoehtoja kuten "Tallenna sijainti", "Luo reitti" ja "Sää". Etsi Viivain Symboli:

Mainittujen vaihtoehtojen yläpuolella pitäisi näkyä symboli, joka esittää viivainta. Tämä symboli liittyy etäisyysmittaukseen. Huomaa, että viivainsymbolin vieressä saattaa olla arvo kuten “0,1”, mikä osoittaa, että mittausfunktio on valmiina käytettäväksi. Aloita Etäisyysmittaus:

Napsauta viivainsymbolia aktivoidaksesi etäisyysmittaustoiminnon. Voit nyt alkaa mitata etäisyyttä merkitystä pisteestä toiseen pisteeseen kartalla vetämällä tai osoittamalla haluttuun kohteeseen. Lue Etäisyys:

Kun olet merkinnyt mittauksesi loppupisteen, näytölle tulee näkyviin etäisyys aloitus- ja loppupisteen välillä. Voit lukea tämän saadaksesi haluamasi etäisyystiedot. Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen reittien suunnittelussa, matkojen arvioinnissa tai vain saadaksesi käsityksen eri pisteiden välisestä etäisyydestä vedessä. Muista aina tarkistaa tärkeät mittaukset ja käyttää maalaisjärkeä navigoidessasi.